Vanwege de vele aanmeldingen starten wij vanaf 24 januari met een instroomgroep voor nieuwe kleuters. Zo zorgen we ervoor dat onze kleuterklassen niet te vol worden en dat de leerlingen de aandacht krijgen die zij verdienen. Dit betekent ook dat wij weer ruimte hebben voor nieuwe kleuters dit schooljaar. Bent u nog op zoek naar een basisschool voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Wij vertellen u graag meer over onze school en vinden het belangrijk dat u de sfeer bij ons op school zelf kunt ervaren.

Team Koningin Julianaschool

In september hebben de leerlingen uit groep 6 en 7 de nieuwe leden voor de leerlingenraad gekozen. Uit beide groepen zitten de twee leerlingen met de meeste stemmen nu officieel  in de leerlingenraad. De twee leerlingen die vorig jaar in de leerlingenraad zaten voor groep 7 blijven dit jaar lid voor groep 8. Deze twee leerlingen kunnen hun ervaringen van afgelopen jaar meenemen naar dit jaar en de nieuwe leden ondersteunen. Afgelopen week was de eerste vergadering, zijn de taken verdeeld en kwamen er al meerdere mooie plannen op tafel. Wij zijn super trots op onze leerlingenraad en wensen hen heel veel plezier dit jaar!

In de laatste schoolweek hebben alle kinderen de ouderinfo mee naar huis gekregen, hierin vindt u alle informatie over komend schooljaar.
Klik hier voor een online versie van de ouderinfo.

Fijne zomervakantie!

Het is gelukt! Afgelopen maandag hebben we de kinderen van groep 8 uitgezwaaid omdat ze op kamp zijn gegaan. Met dit weer kan dat natuurlijk niet meer stuk. Op de foto ziet u de kinderen in het doe-bos en we hebben inmiddels begrepen dat zij de eerste nacht welgeteld 30 minuten hebben geslapen. Eén groot feest!