Gisteren toen de kinderen binnen kwamen lag Sinterklaas te slapen in onze hal! Hier was iets niet goed gegaan. De kinderen liepen op hun tenen naar binnen om Sinterklaas niet te laten schrikken.Toen we hem wakker maakten vertelde Sint dat hij wakker gemaakt zou worden door Piet, maar die was helemaal niet bij hem geweest. Waar was Piet dan? Piet bleek ook nog in zijn bed te liggen. Hij was gewoon door drie wekkers heen geslapen. De kinderen hebben Piet gauw wakker gemaakt, zodat het feest kon beginnen! Het was een hele gezellige dag, met spelletjes, cadeautjes, surprises en plezier!

Vanaf vandaag heeft onze Leerlingenraad ook een eigen pagina op de website van school. Kijk hiervoor onder het kopje 'informatie'. Op deze pagina vindt u informatie over de Leerlingenraad, de notulen van de vergaderingen én stellen de leden zich aan u voor.

Vlak na de herfstvakantie zijn de kleuters gestart met het nieuwe thema 'Reuzen en kabouters'. Deze keer begon het thema met een toneelstuk over de reus die de kabouter heeft geholpen om de steen voor zijn huisje weg te halen. Gelukkig was de reus heel sterk en kon de kabouter snel zijn huisje weer in!

Toen wij op vrijdag 25 september op het plein stonden om de kinderen op te wachten zagen we deze prachtige regenbogen boven onze school. Juf Loraine heeft er een panoramafoto van gemaakt die wij natuurlijk even met u willen delen!

Op maandag 17 augustus is het nieuwe schooljaar weer van start gegaan. De kinderen en collega's vonden het erg leuk om elkaar (weer) te zien. De eerste weken besteden we veel tijd aan de kanjertraining, kennismaking en het wennen aan alle (nieuwe) afspraken en structuren in de klas.

Wij verheugen ons op een fantastisch en leerzaam schooljaar!