Wij wensen u een hele fijne zomervakantie en zien u graag op maandag 26 augustus weer op school!

Team Julianaschool

De school is oranje gekleurd. Vanmorgen zijn de Koningsspelen gestart met het dansen op het nummer Pasapas. De ontbijtjes zijn inmiddels lekker opgegeten en de kinderen zijn in en om de school bezig met spelletjes en andere sprtieve activiteiten.

De afgelopen weken stonden bij ons op school in het teken van de Kunstweken. Iedere klas heeft kennis gemaakt met een bekende kunstenaar die als inspiratie diende voor hun eigen kunstwerken. We hebben heel veel geoefend, zelfs op het plein. Op 2 april hadden we een kunstroute door de school, zodat alle ouders en kinderen onze kunstwerken konden bekijken.

De jongens van Pupillen 1 hebben het weer voor elkaar! Afgelopen zaterdag zijn zij op de derde plaats geeindigd, dat betekent dat zij door zijn naar de halve finale op 13 april.

Heeft u het stukje in de krant gezien? De Julianaschool heeft nu officieel de €750 in ontvangst genomen van het JOGG (jongeren op gezond gewicht) om de wens van de leerlingen (via de leerlingenraad) in te willigen om meer beweegmomenten te hebben tussen de lessen.

Wij zijn nu aan het onderzoeken welke materialen we voor deze beweegmomenten gaan aanschaffen.