In september hebben de leerlingen uit groep 6 en 7 de nieuwe leden voor de leerlingenraad gekozen. Uit beide groepen zitten de twee leerlingen met de meeste stemmen nu officieel  in de leerlingenraad. De twee leerlingen die vorig jaar in de leerlingenraad zaten voor groep 7 blijven dit jaar lid voor groep 8. Deze twee leerlingen kunnen hun ervaringen van afgelopen jaar meenemen naar dit jaar en de nieuwe leden ondersteunen. Afgelopen week was de eerste vergadering, zijn de taken verdeeld en kwamen er al meerdere mooie plannen op tafel. Wij zijn super trots op onze leerlingenraad en wensen hen heel veel plezier dit jaar!

In de laatste schoolweek hebben alle kinderen de ouderinfo mee naar huis gekregen, hierin vindt u alle informatie over komend schooljaar.
Klik hier voor een online versie van de ouderinfo.

Fijne zomervakantie!

Het is gelukt! Afgelopen maandag hebben we de kinderen van groep 8 uitgezwaaid omdat ze op kamp zijn gegaan. Met dit weer kan dat natuurlijk niet meer stuk. Op de foto ziet u de kinderen in het doe-bos en we hebben inmiddels begrepen dat zij de eerste nacht welgeteld 30 minuten hebben geslapen. Eén groot feest!

Vorige week is er bij ons camping Juliana geopend in de leshal van de kleuters. Dat was meteen de start van het nieuwe thema. De kinderen spelen dagelijks na hoe het op de camping gaat. Ze schrijven zich in bij de receptie met een handtekening en krijgen een mooi plekje toegewezen in een tent. Het voelt helemaal zomers bij ons op school!

Wat hebben we ons er op verheugd dat we weer open kunnen en dat we alle leerlingen weer bij ons op school mogen ontvangen! Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Welkom allemaal!